bemutatkoz√°s
MinŇĎs√©gi term√©kek, rugalmas kiszolg√°l√°s, felk√©sz√ľlt munkat√°rsak, kedvezŇĎ √°r

A Poly-Duo Kft. vezetŇĎs√©ge a ‚Äė70-es √©vektŇĎl a szakm√°ban tev√©kenykedik, sz√©lesk√∂rŇĪ szakmai √©s piaci tapasztalatokkal rendelkezik mind a kivitelez√©s, mind pedig a kereskedelem ter√ľlet√©n. A v√°llalkoz√°s 1997-ben alakult meg magyar tulajdonosi k√∂rrel, csal√°di v√°llalkoz√°sk√©nt azzal a c√©llal, hogy a v√°rosban √©s k√∂rny√©k√©n szakmai tapasztalat√°nak kamatoztat√°s√°val seg√≠tse a m√©ly√©p√≠t√©s ter√ľlet√©n tev√©keny szakembereket, v√°llalkoz√°sokat, kivitelezŇĎket.

Az idŇĎ elŇĎrehaladt√°val √©s a v√°llalkoz√°s fejlŇĎd√©s√©vel a mŇĪk√∂d√©si ter√ľlet az orsz√°g egyre nagyobb ter√ľlet√©re terjedt ki: elŇĎsz√∂r a megy√©bŇĎl, majd az orsz√°g minden r√©sz√©bŇĎl √©rkeztek megrendel√©sek, amelyeknek k√∂sz√∂nhetŇĎen a v√°llalkoz√°s bev√©tele √©s el√©gedett √ľgyfeleinek sz√°ma is egyre bŇĎv√ľlt.

A Poly-Duo Kft. ma a Rehau mélyépítészeti anyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A Poly-Duo Kft. nagy hangs√ļlyt helyez a minŇĎs√©gre t√∂bb tekintetben is. MinŇĎs√©gi alapanyagokat forgalmaz, hiszen nagy a felelŇĎss√©g: elegendŇĎ egy rosszul kiv√°lasztott anyag, aminek meghib√°sod√°sa komoly k√°rokat √©s s√ļlyos terheket tud okozni a m√©lyben. A besz√°ll√≠t√≥i kapcsolatait folyamatosan √°polja, kiemelkedŇĎ fizet√©si mor√°lj√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎ kedvezŇĎ beszerz√©si √°rait vevŇĎi fel√© is √©rv√©nyes√≠ti. Folyamatosan nagy √°ruk√©szlet√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen a rakt√°rb√≥l rugalmasan t√∂rt√©nik a kiszolg√°l√°s, ak√°r d√≠jmentesen, az orsz√°g eg√©sz ter√ľlet√©re. A v√°llalkoz√°s a munkat√°rsait folyamatosan k√©pzi, aminek k√∂sz√∂nhetŇĎen esetleges hi√°nyterm√©k eset√©n a szakmailag felk√©sz√ľlt munkat√°rs k√©szs√©ggel tud egyen√©rt√©kŇĪ anyagot aj√°nlani.

‚ÄěA Poly-Duo-n√°l a kezdetektŇĎl partnerk√©nt tekint√ľnk nemcsak besz√°ll√≠t√≥inkra, hanem vevŇĎinkre is, akiknek a munkat√°rsak folyamatos k√©pz√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen magas szintŇĪ szakmai tan√°csad√°st tudunk biztos√≠tani. Fontosnak tartjuk az √ļj anyagok √©s technol√≥gi√°k megismer√©s√©t √©s megismertet√©s√©t, tov√°bb√° azokat a szakmai k√©pz√©seket, amelyeket vevŇĎinknek szervez√ľnk.

FŇĎbb besz√°ll√≠t√≥ink, gy√°rt√≥k: REHAU s.r.o., Aliaxis, BTNyloplast, Hauraton, Hawle, Hydro-BG, Hydrotec, Nyitrawex, Pipelife, Polyext, Wavin‚Ķ

B√ľszk√©k vagyunk megl√©vŇĎ √ľzleti kapcsolatainkon t√ļl ‚Äď legyen sz√≥ besz√°ll√≠t√≥i h√°l√≥zatunkrŇĎl, vagy vevŇĎinkrŇĎl ‚Äď arra, hogy etikus √ľzleti magatart√°sunkat az el√©gedett √ľgyf√©lk√∂r√∂n t√ļl imm√°r a Bisnode legmagasabb, AAA kateg√≥ri√°j√ļ c√©gminŇĎs√≠t√©se is tan√ļs√≠tja, √≠gy minderrŇĎl m√°r ‚Äěpap√≠runk‚ÄĚ is van.

Munkat√°rsaimmal azon dolgozunk, hogy a kij√°rt √ļton j√°rva a megn√∂vekedett vevŇĎi ig√©nyeket a tŇĎl√ľnk megszokott minŇĎs√©gben tudjuk kiszolg√°lni, hozz√°j√°rulva ezzel k√∂z√∂s sikereinkhez.‚ÄĚ

Kajzinger Andr√°s, √ľgyvezetŇĎ